مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر ۳۰ مرکز درمانی دارای مجوز گردشگری سلامت در مشهد فعالیت می‌کنند.

به گزارش پایگاه خبری زیارت نیوز،  داوود خوش‌شکن اظهار کرد: تعداد مراکز دارای مجوز گردشگری سلامت اعم از دولتی و خصوصی در مشهد نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۳۰ مرکز شامل بیمارستان، کلینیک و درمانگاه در مشهد مجوز گردشگری سلامت دارند که از این تعداد، هشت بیمارستان شامل خاتم‌الانبیاء (ص)، امام رضا (ع)، ولایت، شهید هاشمی‌نژاد، طالقانی، قائم (عج) و بیمارستان‌های شیخ و اکبر در حوزه کودکان به صورت دولتی و بقیه در بخش خصوصی فعالیت دارند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: طبق شیوه‌نامه جدید، هر بیمارستان، درمانگاه و یا کلینیک می‌تواند با رعایت استانداردهای لازم، مجوز گردشگری سلامت را دریافت کند اما برای مطب‌های پزشکی که کار زیبایی انجام می‌دهند، هنوز شیوه‌نامه‌ای از سوی وزارت بهداشت ابلاغ نشده است.

وی از سه برابر شدن تعداد شرکت‌های فعال در حوزه گردشگری سلامت در مشهد خبر داد و گفت: در حال حاضر ۱۰۰ شرکت گردشگری برای این منظور فعالیت دارند.

خوش‌شکن اضافه کرد: در شرایط پاندمی کرونا و با انتشار سویه امیکرون، ورود گردشگران سلامت از کشورهای پرخطر مانند انگلستان، دانمارک و آلمان به کشور و نیز مشهد ممنوع است اما ورود اتباع دیگر کشورها مشروط به داشتن آزمایش پی.سی. آر منفی طی ۴۸ ساعت پیش از ورود و گواهی تزریق واکسن امکان‌پذیر است که کشورهای عراق، پاکستان و افغانستان نیز در این زمره قرار دارند.

وی با اشاره به سفر معاون اقتصادی استاندار نجف به مشهد و بازدید از مراکز گردشگری سلامت در این کلان‌شهر گفت: وی دیروز و امروز از بیمارستان‌های دانشگاهی اکبر، خاتم‌الانبیاء (ص) و امام رضا (ع) مشهد و همچنین چندین مرکز درمانی خصوصی مانند بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی «ناظران» با هدف فراهم‌شدن زمینه اعزام بیماران از این کشور به مشهد، بازدید کرد.

  • منبع خبر : مهر