مدیرعامل صندوق توسعه و حفظ و احیا بناهای تاریخی کشور با اشاره به تأثیر مشارکت مردم در حفظ بناهای تاریخی گفت: هر جا که مردم در امر حفظ و احیا بناهای تاریخی مشارکت کرده‌اند، موجب حفظ و پایداری بناها می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری زیارت نیوز، محمد طلایی در بازدید از بافت تاریخی شیراز از تعدادی پروژه‌ها و بناهای تاریخی در دست مرمت، بناهای واگذارشده به بخش خصوصی و پروژه‌های قابل‌واگذاری صندوق حفظ و احیا بازدید کرد. 

وی در این بازدید گفت: بافت تاریخی شیراز و شهرستان‌های استان واجد ارزش‌های تاریخی فرهنگی ارزشمندی است که با توجه به محدودیت‌های منابع دولتی برای مرمت و احیا این بناها، قابلیت واگذاری و اخذ مشارکت مردمی دارد. 

مدیرعامل صندوق توسعه حفظ و احیا بناهای تاریخی کشور گفت: پیرو مذاکراتی که با مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان انجام شد زمینه همکاری برای تحول در زمینه‌ مرمت و احیا بناهای تاریخی، فرهنگی استان فراهم آمده است. 

طلایی تصریح کرد: بناهایی که درگذشته به مردم واگذارشده است و تجارب واگذاری این بناها الگویی برای احیای بافت تاریخی شیراز و شهرستان‌های استان فارس خواهد بود. 

مدیرعامل صندوق توسعه حفظ و احیا بناهای تاریخی کشور ادامه داد: هر جا که مردم در امر حفظ و احیا بناهای تاریخی مشارکت کرده‌اند، موجب حفظ و پایداری بناها می‌شود. 

وی افزود: با این اقدام در سرعت بخشیدن به امر مرمت و بهره‌برداری از بناها پرداخته و این بناها و اماکن تاریخی، فرهنگی با مشارکت مردم مرمت و به فضاهای فرهنگی، هنری، گالری‌ها و یا مکان‌های گردشگری تبدیل می‌شود. 

به گزارش ایسنا، منزل تاریخی افشاریان، خانه نصیرالملک، منزل تاریخی برکت، خانه شیرازی، خانه تاریخی دخانچی، خانه صالحی، مجموعه بصیرالسلطنه، عمارت شاپوری، عمارت دیوان‌خانه، خانه محتشم از جمله بناهای تاریخی فرهنگی مورد بازدید در این برنامه بود.

  • منبع خبر : ایسنا