به گزارش پایگاه خبری زیارت نیوز، مراسم تقدیر از دستاندرکاران بیمه اربعین ۱۴۰۲ امروز در محل بیمه مرکزی برگزار شد. در این مراسم علی استادهاشمی رئیس کل بیمه مرکزی گفت: از ۴ میلیون و ۵۰ هزار زائر اربعین امسال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر بیمه اربعین خریداری کرده بودند و یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر موفق به خرید بیمهنامه نشده بودند که عمده آنها به خاطر اختلالی بود که در سامانه صباح برای ثبتنامه بیمه روی داده بود.
وی همچنین گفت: شرکت بیمهگر اربعین به دید انتفاعی نگاه نمیکند و اتفاقات در جریان این بیمهنامه میزان دریافت حق بیمه در کل کشور ۱۱۰ میلیارد تومان و میزان پرداخت خسارتها ۱۲۵ میلیارد تومان بود. یعنی ضریب خسارت ۱۱۵ درصد بوده و نه تنها برای شرکت بیمه سودی همراه نداشته، بلکه ۱۵ درصد هم زیان داشته است، اما برکت معنوی برای این شرکت و کارکنان آن باقی مانده است.
رئیس کل بیمه مرکزی در مورد اینکه حق بیمه اربعین به حساب سازمان حج و زیارت واریز میشود، گفت: چون ثبت نامه بیمه از طریق سامانه صباح انجام میشود، حق بیمهها به تدریج از سازمان حج و زیارت به شرکت بیمه میهن واریز میشد و ظرف یکی دو هفته آینده کل حق بیمهها به شرکت بیمهگر واریز خواهد شد.
استاد هاشمی همچنین در مورد سه سطح بیمه اربعین گفت: امسال در سه سطح ۳۵ هزار تومان، ۴۵ هزار تومان و ۵۵ هزار تومان بیمه اربعین وجود داشت که ۶۸ درصد سطح یک، ۶ درصد سطح ۲ و ۲۶ درصد سطح ۳ خریداری کرده بودند که در صورت بروز حادثه فوت سقف غرامت و دیه کامل به خریداران آن پرداخت میشد.
وی این نکته را هم یادآور شد: شرکت بیمهگذار اربعین حتی به کسانی که بیمه نداشتهاند و دچار حادثه شده بودند خدمات درمانی رایگان ارائه میدهد و حتی زائران فوتشده بدون بیمه را هم تا لب مرز منتقل میکرد، اما از سال آینده باید همه زائران بیمهنامه خریداری کنند.
در این مراسم سید مجید میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین کشور گفت: امسال ۹۰ درصد زائران از خدمات ارائهشده در رفت و برگشت اعلام رضایت داشتند و حتی در مورد بیمه هم چنین رضایتی وجود داشت.
وی با بیان اینکه نگاه شرکت بیمه به زائران اربعین، نگاه انتفاعی نیست، گفت: شرکت بیمهگر در جریان اربعین امسال حتی ۴۰ میلیارد تومان هم زیان دید، اما قائل به برکت خدمات اربعین است.
به گفته میراحمدی؛ بر اساس مصوبه وزارت کشور که در کمیسیون تخصصی دولت هم به تصویب رسیده، قرار است سال آینده بیمه زائران اربعین اجباری شود و هیچ زائری بدون پوشش بیمهای به مرزها مراجعه نکند. البته این مصوبه باید در صحن دولت هم به تصویب برسد که طی یک ماه آینده در دولت هم تصویب خواهد شد.
رئیس ستاد مرکزی اربعین اظهار داشت: همچنین در نظر داریم علاوه بر خود زائران، خودروهای زائران و وسایل موکبهای اربعین نیز در سال آینده پوشش بیمهای مناسب دریافت کنند.
وی همچنین گفت: خدمات شرکت بیمهای در شعاع ۱۰۰ کیلومتری مرز به زائران امام حسین(ع) ارائه میشود و اکثر زائران از خدمات بیمهای اظهار رضایت داشتهاند.
- منبع خبر : فارس
Friday, 22 November , 2024