حجتالاسلاموالمسلمین احمد مروی در حاشیه آیین افتتاح نمایشگاه کتاب رضوی در بابالجواد(ع) حرم مطهر امام رضا(ع) در جمع خبرنگاران به رویکرد فرهنگی آستان قدس در حوزه ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و با بیان اینکه باید بهترین مراکز، نشر و توزیع کتاب در اطراف حرم مطهر رضوی باشد اظهار داشت: حرم مطهر رضوی بارگاه عالم آل محمد(ص) است لذا این مکان باید کانون نشر فرهنگ دینی و تشویق علماندوزی باشد از این رو آستان قدس از هر فرصتی برای ترغیب و تشویق مردم به کتاب و کتابخوانی استفاده میکند.
وی عنوان کرد: فراهم آوردن فضا برای عرضه کتاب گام نخست است، باید در تمام ورودیهای حرم مطهر بازارچههای کتاب وجود داشته باشد تا نخستین فروشگاههایی که زائران پس از زیارت با آنها مواجه میشوند فروشگاههای عرضه محصولات فرهنگی و کتاب باشد.
تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: چه خوب است هدیه و سوغات زائران در سفر زیارتی مشهد، کتاب باشد که ارزشى معنوى و فرهنگی دارد، ترویج فرهنگ ارزشمند «سوغات کتاب» موجب تقویت و توسعه فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در کشور میشود.
وی افزود: آستان قدس در تأسیس نمایشگاه کتاب رضوی به هیچ عنوان نگاه سوداگرانه و کسب درآمد نداشته و تنها هدفش رشد فرهنگ کتابخوانی و ترویج سوغات فرهنگی بهویژه سوغات کتاب است.
مروی به دستاندرکاران نمایشگاه کتاب رضوی توصیههایی کرد و گفت: در این نمایشگاه باید کتابهایی متقن و دارای محتوای غنی و صحیح عرضه شود و تنوع کتابها نیز باید آن چنان بالا باشد که نیاز سلایق مختلف را پاسخ دهد.
وی با تأکید بر اهمیت خلاقیت و نوآوری در فضاآرایی برای جذب مخاطبان، عنوان کرد: فروشندگان کتاب باید خود اهل مطالعه، کتابخوان و با نویسندگان و کتابهای مختلف آشنا باشند و با صبوری و برخورد خوب سؤالات مخاطبان را با حوصله پاسخ دهند.
تولیت آستان قدس رضوی تأکید کرد: در عرضه لوازمالتحریر و محصولات جانبی در این مرکز نیز باید حتماً از تولیدات داخلی استفاده شود.
Friday, 22 November , 2024