به گزارش پایگاه خبری زیارت نیوز، سید صادق حسینی ، خدمت به ضیوف الرحمان و زائران اعتاب مقدسه را توفیق الهی خواند و تصریح کرد: پیش از حضور تمامی مباحث را بررسی کرده و آسیب شناسی لازم را انجام داده ام؛ درخصوص فرایند اعزام ها، مدرن سازی سامانهها، علمی کردن بازرسی و ارزیابی، توانمند سازی و آموزش پرسنل وکارگزاران، تسهیلات متنوع جهت اعزام زائران، برنامه هایی را تدوین کرده ام که در کار گروه های در حال تشکیل، به بحث گذاشته خواهد شد.
به گفته رییس سازمان حج و زیارت، هوشمند سازی حج و به روز رسانی آن یکی از موضوعاتی است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد تا از دیگر کشورها عقب نمانیم.
وی افزود: موضوع آموزش کارگزاران و حجاج نیز یکی از مباحثی است که باید به طور ویژه مورد اهتمام جدی دست اندرکاران قرار گیرد.
رئیس سازمان حج وزیارت با اشاره به اشتیاق روزافزون مردم به موضوع زیارت گفت: حدود ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در نوبت عمره قرار دارند و تعداد زیادی از افراد نیز مشتاق به سفر اعتاب مقدسه عراق و سوریه هستند که باید برنامه ریزی مناسبی برای متقاضیان مدنظر قرار گیرد.
وی با بیان اینکه افزایش هزینه ها شرایط را تا حدودی برای تشرف مشتاقان سفر اعتاب مقدسه سخت کرده، اظهار داشت: باید در این رابطه بیاندیشیم که از چه راهکاری برای تامین خواسته مشتاقان بهره بگیریم.
حسینی تصریح کرد: باید بتوانیم در سفرهای زیارتی عتبات عالیات بگونه ای برنامه ریزی کنیم که هم به درخواست ها پاسخ دهیم و هم قیمت ها شکسته شود تا تمامی مشتاقان از این سفر معنوی و پربرکت استفاده نمایند.
وی با اشاره به تدبیر آستان قدس رضوی برای زیارت زائر اولی هایی که به مشهد مقدس مشرف نشده بودند، گفت: ما نیز باید افراد مختلف بویژه کهنسالانی که شرایط مالی مناسبی نداشته اند و از طرفی مشتاق زیارت به اعتاب مقدسه هستند و تاکنون مشرف نشده اند را بیابیم و برای آنها برنامه ریزی کنیم؛ ضمن اینکه تشرف قشرهای مرجع همانند اساتید دانشگاهی یا هنرمندان و ….. نیز در ارتقا معنویت جامعه تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین به حج تمتع ۱۴۰۱ اشاره کرد و افزود: در صورتی که بعد از تعطیلی دو ساله به دلیل کرونا، سفر حج انجام شود و عربستان از کشورها برای انعقاد تفاهمنامه دعوت به عمل کند، باید همه سناریوها در خصوص تعداد پذیرش و نحوه اعزام ها را مدنظر قرار دهیم و برنامه ریزی کنیم.
Thursday, 21 November , 2024