به گزارش پایگاه خبری زیارت نیوز، حجتالسلام احمد مروی در مراسم بدرقه کاروان پیاده مشهد به کربلا که در مجتمع بقیهالاعظم(عج) مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه اباعبدالله(ع) مختص شیعیان و مسلمانان نیست، اظهار کرد: امام حسین(ع) رهبر و هدایتگر بشریت است. بشریتی که از بیعدالتی، گناه و بیبند و باری خسته شده است.
وی با تاکید بر اینکه هیچوقت نام امام حسین(ع) کهنه نمیشود، خاطرنشان کرد: امام حسین(ع) نه فراموش و نه کهنه میشود بلکه آوازه او روز به روز گستردهتر میشود. دشمنان ایشان تمام تلاش خود را کردند نام امام حسین(ع) به فراموشی سپرده شود. بنیعباس کمتر از بنیامیه با ایشان دشمنی نداشت. اگر بنیامیه جسم اباعبدالله(ع) را قطعه قطعه کردند، خاندان بنیعباس به قبر ایشان هم رحم نکردند.
تولیت آستان قدس رضوی عنوان کرد: با وجود تمام جنایتهایی که دشمنان علیه امام حسین(ع) انجام دادهاند اما نور خدا خاموش نمیشود. آنان اراده کردند تا نور خورشید را با فوت دهان خاموش کنند، در حالی که خدا خود این نور را حفظ و گسترده میکند.
مروی با اشاره به اینکه خداوند چند امتیاز را برای اباعبدالله(ع) نسبت به سایر ائمه(ع) در نظر گرفته، گفت: در وهله نخست ائمه اطهار(ع) از نسل ایشان هستند. از دیگر ویژگیها میتوان به استجابت دعا در در زیر قبه اباعبدالله(ع) اشاره کرد. همچنین کسی که در مسیر امام حسین(ع) قدم گذاشته و بازگردد، این زمان از عمرش حساب نمیشود.
وی افزود: کسانی هستند که در طول عمر خود حتی یک بار هم کربلا نرفتهاند. زائران این کاروان شاکر این نعمت باشند. از همینجا که حرکت میکنند، خود را زائر امام حسین(ع) بدانند. شکر این نعمت این است آنچه که امام را ناراحت میکند، انجام ندهید. همانند امام روحیه مقاومت، مبارزه با ظلم و حمایت از مظلوم داشته باشید.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: زائر به کسی میگویند که از غیر امام رو برگرداند و به امام رو بیاورد. زائر امام حسین(ع) اگر از کربلا بازمیگردد، باید در رفتارش تغییری حاصل شده باشد. زیارت با معرفت یعنی خودمان را در کلاس تربیتی ائمه(ع) قرار دهیم. امام حسین(ع) از شما چه میخواهد؟ چه عملی ایشان را خشنود و چه عملی اباعبدالله(ع) را ناراحت میکند؟
وی با بیان اینکه عاشورا در گذشت خلاصه میشود، اظهار کرد: امام حسین(ع) در روز عاشورا از همه چیزش گذشت. ما چقدر حاضریم برای خدا بگذریم؟ در خیلی از روابط اجتماعی کینهها و دعواهای زیادی داریم. زندگی اباعبدالله(ع) را در زندگی خود جاری کنیم.
مروی عنوان کرد: فقط برای امام حسین(ع) گریه نکنیم و در روز عاشورا برای ایشان مشکی نپوشیم. امام حسین(ع) به ما درس گذشت داده است. جامعه حسینی باید جامعه سرشار از محبت و خیرخواهی نسبت به یکدیگر و ابراز نفرت در برابر دشمن باشد. بسیاری از اختلافات، دعواها و دادگاهها به این دلیل است که در زندگی گذشت نداریم. حاضر نیستیم از فامیل و دوست خود بگذریم؛ آن وقت چگونه میخواستید در روز عاشورا از جان خود گذشت کنید؟
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به فضیلت زیارت امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: هر ۴۰ روز جمعی از ملائک خدا به زیارت امام حسین(ع) میآیند. وقتی به زیارت میآیند به خدا التماس میکنند که در کربلا و حرم حضور بیشتری داشته باشند و به آسمان بازنگردند. ملائک در حرم اباعبدالله(ع) چه میبینند که آسمان و عالمی که اولیاءالله در آن قرار دارند، برایشان بیارزش میشود؟
وی با اشاره به گستردگی اربعین حسینی در تمام ادیان یادآور شد: اربعین از فرقهها و مذاهب و ادیان مختلف تشکیل شده است. مردم مسیحی، مسلمان و بودایی در اربعین حضور دارند. به دلیل اینکه ما خودمان در صحنه حضور داریم، این چیزها برایمان عادی است اما کسی که در این صحنهها حضور ندارد این چیزها را یک معجزه میبیند. خدا این محبت و عشق را در دل ما ایجاد کرده که برای تشرف به زیارت امام حسین(ع) از پا نمیشناسیم و به خود رنج میدهیم.
- منبع خبر : ایسنا
Saturday, 7 December , 2024