در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آش شله مشهدی را به شما آموزش دهیم .

مواد لازم: گوشت گوسفندی، ترجیحاً دنده یا گردن: نیم کیلو، پیاز: یک عدد بزرگ، حبوبات شامل، نخود، لوبیا چیتی، ماش، عدس، لوبیا سفید، بلغور گندم و برنج: از هر کدام نصف فنجان، فلفل و نمک و زنجبیل: به میزان لازم، روغن: به میزان لازم، لپه پخته شده و پیاز داغ: به میزان لازم، رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری.
دستور پخت:

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و بپزید. گوشت را هم با پیاز و زنجبیل بپزید و ریش ریش کنید و با حبوبات مخلوط کرده، بگذارید آش جا بیفتد. مقداری از گوشت را با لپه پخته شده و رب گوجه و پیاز داغ در یک ظرف مناسب بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود. بعد از پخت کامل، غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با قیمه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و میل نمایید. انتهای پیام/